Újévi koncert Mága Zoltánnal és sztárvendégeivel

Mága Zoltán hegedűművész hiszi, hogy  hagyományt teremthet és valószínűleg nem téved,  hiszen 2011. január 1-én már harmadik alkalommal szervezi meg évköszöntő koncertjét. A nagyszabású, exkluzív műsort, neves fellépőket, káprázatos látványvilágot ígérő  koncert sokszínű szereplőgárdája szeretne örömet szerezni minden zenei ízlésnek, így a  klasszikus zene kedvelői, az opera tisztelői, az operett-rajongók, de még a musicalt szeretők és pop-rajongók iss kedvükre csemegézhetnek majd a sokrétű programból.  A  fellépők, Komlósi Ildikó világhírű operaénekes, Érdi Tamás zongoraművész, Fekete Attila operaénekes, Zséda – a magyar könnyűzene királynője, Ádok Zoltán ifjú pop-ikon, Feke Pál énekes-színész, Pataky Attila, az Edda frontembere, Galambos Lajos trombitaművész, Nyári Károly zongoraművész és lányai, valamint a Budapesti Operettszínház művészei, Oszvald Marika, Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté. A Honvéd Táncszínház fantasztikus produkciójával teszi vérbeli magyarossá a műsort, a gyönyörű látványvilág varázsára Kerényi Miklós Gábor, Kossuth-díjas rendező a garancia. A műsorban 200 tehetséges kisgyermek – köztük  a hegedűművész kisfia- Mága Zoltán hegedűművésszel mutatja be különleges hangulatú produkcióját.

Ha majd én kiöregszem, akkor az utánpótlás, a kisfiam átveszi a hagyományt. Zolika most 200 kis hegedűs gyermek élén fog színpadra lépni és biztos vagyok benne, ha felnő, Ő fogja szórakoztatni még évtizedekig a nagyérdemű közönséget a Budapesti Újévi Koncerten!”

A Papp László Sportarénában megrendezendő újévköszöntő szervezője, Mága Zoltán, aki már eddig is milliókkal segítette a vörösiszap-katasztrófa károsultjait, gondol az elesettebbekre is. Egyrészt, a koncerten még több millió forintot adományoz nekik, másrészt a rászoruló nagycsaládosok, nyugdíjasok, árvízkárosultak, iszapkárosultak között 1000 darab jegyet oszt ki ajándékba.

A tervek szerint a 12 000 fős vendégsereg egy Guiness rekord kivitelezésének is részese lehet, ha a Szent István pezsgővel egyszerre koccintva köszöntik az Újévet. A koncerten a Guiness rekord rögzítőin kívül   jelen lesz 27 tagország uniós képviselője is, jelezve a történelemi pillanatot, hogy ettől a naptól kezdve fél éven át mi magyarok irányítjuk soros elnökként a 27 országból álló, és folyamatosan bővülni kívánó Európai Uniót.


Jegyárak:

  • 5.900,- 104-107/115-118/202/222-224
  • 3.900,- 203-208/220-221
  • 2.900,- 217-219/319-325

Forrás: Mága Zoltán honlapja

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top