Parno Graszt a KOBUCI Kertben (2016. 05. 27)

Parno Graszt Kobuci Kert

 Tökéletes nyár kezdő koncertet ad a Parno Graszt a május 27-én pénteken a Kobuci Kertben. A zenekar az elmúlt években számtalan sikeres koncertet adott, és elismerésre méltó turnékat tudhat maga mögött.

Nehéz olyan várost, fesztivált vagy koncerthelyszínt találni, ahol ne lépett volna már fel a csapat.

A Parno Graszt a hazai szereplések mellett Európa-szerte is számos sikert tudhat magáénak. Zenéltek már többek között Belgiumban, Olaszországban, Ausztriában, Szlovákiában, Lengyelországban, Franciaországban, Csehországban, Angliában, Szerbiában, Hollandiában, Romániában, Észtországban, Németországban, Izlandon, Oroszországban, illetve a tengerentúlon: Dél-Korea, India, és az USA is otthont adott már a Parno Graszt koncertjeinek.

A hazai média számos csatornáján találkozhatunk velük: M1, Duna, MR2 stb. de a zenén túl szerepeltek már a Travel Channel műsorában is. Az elmúlt évtizedben együtt dolgoztak számos művésszel, mások mellett Balogh Kálmánnal, a Latcho Drommal, Shirley Dinamoval és több side projecten is munkálkodtak (pl. rajzfilmaláfestő-zene, utánpótlás-nevelés, táncház stb.), hiszen a vérükben van a zene, amely fűt és hajt mindig, minden körülmények között.

Jegyek elővételben kizárólag az online jegyrendszeren keresztül, 1300 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján a helyszínen, 1800 Ft-os áron kaphatóak.

Vásárlás: http://kobuci.hu/programok/parno_graszt_196

Időpont: 2016.05.27  kezdés: 20:00

Helyszín: KOBUCI Kert (1033 Óbuda, Fő tér 1.)

A zenekar a Dal 2016 (Eurovízió 2016) című műsorra is készített egy dalt amit már több mint fél millióan hallgattak meg a YouTube-on. Itt hallgathatjátok meg:

https://www.youtube.com/watch?v=RsG595pc6W0

 

Scroll to top